Adverteren op Audiforum.nl | Audiforum.be


Audiforum | fo - rum ~ Discussiegroep voor mensen met een gemeenschappelijke interesse

Audiforum heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als dť online Audi-community voor Nederland. Dagelijks bezoeken duizenden (potentiŽle) Audi-rijders in de leeftijd tusen de 18 en de 60 Audiforum voor hun dagelijkse dosis nieuws en discussies.

Naast nieuws en het forum biedt Audiforum de bezoekers rijtesten, motorsport nieuws, column en downloads. De community staat nooit stil en zal zich verder blijven ontwikkelen de komende jaren.

De doelgroep van Audiforum is helder: autoliefhebber, waarbij Audi in het bijzonder. Audi als premium-merk trekt dan ook een premium-doelgroep aan.

Audiforum heeft geen relatie met of is in eigendom van Audi Nederland, het beheer en visie wordt gevormd door Liefhebbers achter de schermen. Echter is er wel een vriendschappelijke band met Audi Nederland voor het bieden van nieuws en vrijblijvende marketing uitingen aan haar leden.


Statistieken algemeen

Audiforum is uitgegroeid tot hťt Nederlandstalig platform voor de meest uiteenlopende discussies specifiek gericht op het Automerk Audi. Het forum wordt door een breed publiek bezocht uit alle welvaartklasses en (opleidings)niveau's.

Het grootste gedeelte van de bezoeker kan gerekend worden tot de leeftijdsgroep 25-49 jaar, Sociale klasse A.


Forum statistieken(Februari 2011):

  • 42.489 Geregistreerde gebruikers
  • ~1300 Ingelogde geregistreerde gebruikers per dag
  • 1.077.509 Berichten, geplaatst in 58.195 Onderwerpen
  • ~50 nieuwe leden per dag

Website statistieken(Februari 2011):

  • ~185.000 bezoekers per maand
  • ~1.150.000 Paginaweergaves per maand (AJAX) optimized
  • Verkeersbron uit zoekmachines: >75%

Statistieken 2009-2010

Middels onderstaande illustraties (Google Analytics) kunt u als bedrijf in een handig overzicht zien hoe de groei van bezoekers zich kenmerkt op Audiforum. Onderstaande statistische gegevens tonen aan dat vanaf juli 2010 een flinke stijgende lijn zichtbaar is. Deze stijgende lijn is te danken aan de vernieuwing van Audiforum en de strategische inzet van SEO technieken.

Bezoeken 2009-2010

Afbeelding 1: Bezoeken 2010 afgezet tegen 2009


Nieuwe bezoeken 2009-2010

Afbeelding 2: Nieuwe bezoeken 2010 afgezet tegen 2009

Bezoekers 2009-2010

Afbeelding 3: Totaal aantal bezoekers 2010 afgezet tegen 2009


Uitgebreidere rapportages zijn op aanvraag leverbaar uit ons Doubleclick & Google Analytics systeem


Visie

Audiforum heeft zich vanaf het begin ten doel gesteld om hťt platform te worden voor de Nederlandstalige (Nederland/BelgiŽ) Audimobilist. Audiforum stelt gezelligheid, structuur en duidelijkheid hoog in het vaandel.

Met de groei van Audi als premium merk, groeit Audiforum als premium forum mee. Om dit te kunnen waarborgen maakt Audiforum gebruik van het meest succesvolle communitypakket: Vbulletin en werkt Audiforum nauw samen met SEO providers, Google en Bing.

Uw bereik op Audiforum is dan ook maximaal. Uit onderzoek is gebleken dat Audiforum bij generieke woorden rondom Audi voornamelijk op de eerste pagina's op zoekmachines getoond wordt. Het doorklikpercentage ligt dankzij de link-omschrijvingen hoog. De kans dat uw advertentie getoond wordt dus ook. U adverteert niet alleen op Audiforum voor de vaste achterban, maar ook actief voor de zwervende Audi-geÔnteresseerde op het internet.


Adverteer mogelijkheden

Audiforum biedt meerdere mogelijkheden tot adverteren. Voor bedrijven uit het hogere segment in Nederland/BelgiŽ werkt Audiforum samen met het gerenommeerde bedrijf Semilo dat commerciŽle exploitatie verzorgt van de beschikbare banner ruimtes op Audiforum. De portefeuille van Audiforum kunt u bij Semilo opvragen.

Bent u op zoek naar geavanceerde bannercampagnes gericht op onder andere de Automotive industrie toegespitst op de algemene automobilist? Neem dan contact op met uw accountmanager bij Semilo.

Bent u op zoek naar een standaard bannerovereenkomst en wilt u participeren in de community middels het doen van aanbiedingen, het afgeven van advies en het proactief verzorgen van uw aftersales kanaal? Neem dan contact op de beheerder van Audiforum.


Met vriendelijke groet,

Audiforum