1. Algemene informatie
    Audi A8L 6.0 W12 Audi Exclusive Design
    2006
    Audi
    A8 D3
    Individual Champage metalic lack
    Vrijwel alles (auto kostte 50.000 euro per meter, 5m18 lang)

    Reizen in business class in een stille auto met subliem Bose surround systeem met DSP, Ook digtiale radio ontvangst (DAB+). Verlengde limosine versie, 5m18 lang. Gechipt naar 480pk en 620Nm met Quattro fourwheel drive met zestraps automaat (sprint van 0-100km/u in minder dan 5 seconden, gewicht ca. 2000kg), 20 inch velgen met 35mm x 275mm banden. Stinger DSI aan board, niet te detecteren en valt wettelijk onder ritregistratiesysteem. Audi Exclusive two-tone Valcona lether packet (Valcona is zachter en fijner) met Alcantare hemelbekleding, Audi Exclusive individual metalic lak (champagne kleur) en special coating, zonnepanelen die 's zomers het interieur koelen, stoel verwarming en stoel verkoeling, Climatronic met stuwluchregeling, airconditioning, CFK vrij, hercirculatie, met vochtsensor en combi-/fijn-stoffilter. Sfeer- en omgevingsverlichting, massage stoelen, adaptieve dynamische bochtverlichting (projectors draaien mee) en staische bochtenverlichting (extra halogeenlampen in de koplampen), koplampsproeiers. Embedded bluetooth interface voor je telefoon. Natuurlijk ook een koelkast met glazen en Audi flessenopener. Auto-close op deuren en kofferdeksel (deuren en kofferdeksel worden automatisch dichtgetrokken nadat ze in eerste slot zijn gevallen). Zijruiten en achterruit van dubbel isolerend glas voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen, verwarmde voorruit van isolerend glas, regensensor. Zelfdimmende binnenspiegel, verwarmde en zelfdimmende buitenspiegels. Bandenspanningscontrole, drie druktoetsen gekoppeld aan 433Mhz zender voor openen/sluiten van bijv een garagedeur. Vloerverwarming achterin. Luchtgeveerd sport onderstel met vier voorkeuzes, sportstand, tiptronic flippers aan het multi-functioneel lederen stuurwiel en Audi sportuitlaten die bij kick-down van zich laten horen. Ook stoelgeheugen voor passagiersstoel. Keyless entry en fingerprint voor starten. Extra security opties en verstevigde bumpers, speciale ombouw- en inbouwdelen. En nog tonnen aan opties die hier op paier staan, want de eerste eigenaar heeft gewoon alles aangevinkt wat er maar was (136 opties in totaal in aankoopdocumentatie) en legde toen een berdrag neer waar je een mooi huis van koopt. Van deze versie rijden er maar slechts drie in Nederland, waarvan deze de meest uitgebreide opties heeft. Met autopas, 220.000km (echte km), Onderhoudsboekje waarbij hij tot heden door de Audidealer zelf onderhouden is. Het interieur straalt rust en warmte uit, alles is in detail perfect afgewerkt.

    Aanpassingen

    Alle opties, two-color full lether interior, stoelen en leder met contrast biezen en stiksels, koelkast en nog veel meer!

    Zonnepanlene voor verkoeling in de zomer, keyless entry, alcantara hemel en achterplank, adaptieve meedraaiende koplampen en bochtverlichting

    Bluetooth interface, Stinger DSI

    Gechipt naar 490pk 625Nm

    Origineel luchtgeveerd sportonderstel met Audi Sportuitlaat

    •  

    20 inch, 35mm x 275mm

    Bekeken: 598