Resultaten 1 tot 17 van de 17
    1. #1
      RappeFiets's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      10 2017
      Posts
      61
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A4
      Land
      Land

      Standaard Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Voor een eigen schakelingetje wat ik heb gemaakt ben ik op zoek naar een stroom punt waar spanning op komt te staan zodra de auto wordt ontgrendeld hetzij de deur wordt opengemaakt. Momenteel heb ik de schakeling op de 12v sigaretten aansluiting zitten echter moet ik dan de auto op het contact zetten waardoor ik kostbare tijd verlies.
      Mijn schakeling vraagt max 300 mA en is goed Afgezekerd.
      Zelf zat ik te denken om bij de mmi wat af te tappen....

      Iemand een idee? Of tips?
      Laatst gewijzigd door RappeFiets; 04-06-19 om 16:34.

    2. #2
      A6 Black Optic's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      12 2014
      Posts
      1.335
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A6

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Hetzelfde circuit wat de brandstofpomp activeerd tijdens deur open ?
      Audi A6 4G '13 Avant S-Edition - Briljant zwart + Zwart optiek -
      Audi A4 B8 '11 Avant Pro Line S
      Audi A4 B8 '10 Avant S-edition

    3. #3

      Algemeen Auto Social
      Sinds
      10 2009
      Posts
      347
      Kudos
      0
      Auto
      Audi 100
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Wat wil je met de schakeling doen? Er zijn namelijk talloze mogelijkheden, zo heb je bijvoorbeeld de binnenverlichting, deurschakelaar input.........
      '92 Audi 100 S4 automaat
      '96 Audi Cabriolet 2.8
      '00 Audi S3

    4. #4
      RappeFiets's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      10 2017
      Posts
      61
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A4
      Land
      Land

      Standaard

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door A6 Black Optic Bekijk Berichten
      Hetzelfde circuit wat de brandstofpomp activeerd tijdens deur open ?


      Thanks

      Ik denk alleen dat dat niet geschikt is aangezien ik continu stoom nodig heb zodra de auto is ontgrendeld totdat ik de auto weer uit zet en evt nog even erna.

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door lesley Bekijk Berichten
      Wat wil je met de schakeling doen? Er zijn namelijk talloze mogelijkheden, zo heb je bijvoorbeeld de binnenverlichting, deurschakelaar input.........
      Ik heb de aansluiting nodig voor een kleine computer. Zodra deze stroom krijgt gaat hij opstarten. Idealiter is deze opgestart zodra ik plaats heb genomen in mijn stoel en mijn sleutel in het contact heb gestopt.
      Laatst gewijzigd door tom; 05-06-19 om 13:39.

    5. #5

      Algemeen Auto Social
      Sinds
      10 2009
      Posts
      347
      Kudos
      0
      Auto
      Audi 100
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      overneem contact? afschakelen bij een op slot puls.
      '92 Audi 100 S4 automaat
      '96 Audi Cabriolet 2.8
      '00 Audi S3


    6. #6
      fons716's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      11 2011
      Leeftijd
      52
      Posts
      208
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A3
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      In mijn eerste auto ( vw scirocco ts 1975) zat een relais voor groot licht dat in kwam op een pulse, bij de volgende pulse schakelde hij weer uit.
      Als je de puls van de centrale vergrendeling van het deurslot pakt kun je het misschien maken (anti carjack moet dan uit staan)
      https://mgaguru.com/mgtech/accessories/at113a.htm
      VCDS 15.7.0 aanwezig. Omgeving Nijmegen.

    7. #7
      RappeFiets's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      10 2017
      Posts
      61
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A4
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Ok, thanks voor alle input. Ik ga er nog een goed over nadenken.

    8. Ad
    9. #8

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Bij ontgrendelen van auto iets van stroom
      Voorzien is niet mogelijk, alleen met contact aanzetten. Je hebt in de B8 een vaste 12v en eentje als de auto op contact staat en meer niet.


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
      Audiwereld.nl: Uw retrofitspecialist

      Led upgrades | Grilles | Chiptuning | MMI retrofit | Cruise control | S-line / S / RS ombouw | Facelift upgrades| Bluetooth | DAB(+) | PDC | Camera upgrades | Schade reparatie | Velgen | VCDS

    10. #9
      lasser/plaatwerker johnny boy's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      04 2008
      Leeftijd
      56
      Posts
      5.582
      Kudos
      152
      Auto
      Audi A5 Coupé
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      hoe zit dat dan met ch/lh is toch ook stroom nodig zonder contact? (zeg maar wat)
      Audi A/S5 Coupé (looks like a bijmekaar geraapt zooitje) Daytona grijs
      VCDS 18.9.1 Ross-Tech regio Meppel no-fear(at)live (punt)nl

    11. #10
      RappeFiets's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      10 2017
      Posts
      61
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A4
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door johnny boy Bekijk Berichten
      hoe zit dat dan met ch/lh is toch ook stroom nodig zonder contact? (zeg maar wat)
      Bedoel je de canbus?


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    12. #11
      Kevin1980's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      11 2012
      Leeftijd
      39
      Posts
      3.823
      Kudos
      95
      Auto
      Audi A4
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Al gemeten achter je zekeringkast?
      Gr Kevin
      A4 B6 1.8T Avant `03 Moro Blue/Pearleffect
      A4 B5 1.6 advance `99 Santorin Blue/Pearleffect 18" fat five`s

    13. #12
      RappeFiets's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      10 2017
      Posts
      61
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A4
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kevin1980 Bekijk Berichten
      Al gemeten achter je zekeringkast?
      Nee wel op mijn zekeringen, en daar staat of stroom op en anders komt het er pas oo gelijk met de 12v aansluitingen in de auto


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    14. #13
      Kevin1980's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      11 2012
      Leeftijd
      39
      Posts
      3.823
      Kudos
      95
      Auto
      Audi A4
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door RappeFiets Bekijk Berichten
      Nee wel op mijn zekeringen, en daar staat of stroom op en anders komt het er pas oo gelijk met de 12v aansluitingen in de auto


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
      Oke
      Effe heel simpel

      Je wil dat je Laptop stroom krijgt op het moment dat je cv open gaat
      Waarom dan geen wissel relais er bij in zetten
      En de cv je wissel relais laten schakelen
      Dan is je probleem toch opgelost?
      Gr Kevin
      A4 B6 1.8T Avant `03 Moro Blue/Pearleffect
      A4 B5 1.6 advance `99 Santorin Blue/Pearleffect 18" fat five`s

    15. #14
      RappeFiets's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      10 2017
      Posts
      61
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A4
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kevin1980 Bekijk Berichten
      Oke
      Effe heel simpel

      Je wil dat je Laptop stroom krijgt op het moment dat je cv open gaat
      Waarom dan geen wissel relais er bij in zetten
      En de cv je wissel relais laten schakelen
      Dan is je probleem toch opgelost?
      Klopt en dit is een mogelijkheid. Alleen schakelt zodra ik ga rijden de cv weer in dus dan zou de stoom er weer af zijn.


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    16. #15
      Kevin1980's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      11 2012
      Leeftijd
      39
      Posts
      3.823
      Kudos
      95
      Auto
      Audi A4
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door RappeFiets Bekijk Berichten
      Klopt en dit is een mogelijkheid. Alleen schakelt zodra ik ga rijden de cv weer in dus dan zou de stoom er weer af zijn.


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
      ahhh je hebt carjack aan staan
      Gr Kevin
      A4 B6 1.8T Avant `03 Moro Blue/Pearleffect
      A4 B5 1.6 advance `99 Santorin Blue/Pearleffect 18" fat five`s

    17. #16
      maxs's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      12 2008
      Leeftijd
      48
      Posts
      74
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A4

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Misschien kun je iets met de verlichting in de alarm lichten knop. Deze gaat gelijk branden als je de auto ontgrendeld. Blijft dacht ik ook gewoon aan onder het rijden, en gaat bij afsluiten auto vertraagt uit.
      Zou er wel een relais bij gebruiken dan.
      Audi A4 (B8) Avant 2.0 tdi.

    18. #17
      RappeFiets's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      10 2017
      Posts
      61
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A4
      Land
      Land

      Standaard Re: Punt waar ik stroom kan aftakken zodra auto ontgrendelt

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door maxs Bekijk Berichten
      Misschien kun je iets met de verlichting in de alarm lichten knop. Deze gaat gelijk branden als je de auto ontgrendeld. Blijft dacht ik ook gewoon aan onder het rijden, en gaat bij afsluiten auto vertraagt uit.
      Zou er wel een relais bij gebruiken dan.
      Thanks

    Forum Rechten

    • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
    • Je mag geen reacties plaatsen
    • Je mag geen bijlagen toevoegen
    • Je mag jouw berichten niet wijzigen
    •