Resultaten 1 tot 4 van de 4

Onderwerp: Achteruitrijcamera doet het niet

  1. #1

    Standaard Achteruitrijcamera doet het niet

    Goedendag,

    Sinds afgelopen week heb ik problemen met de achteruitrijcamera (origineel vanaf fabriek) van mijn A7. Zodra ik de camera activeer doet deze het voor +/- 2 seconden op een donker beeld waarna deze uit valt en alleen de parkeersensoren grafisch weer geeft. Schakelen tussen de grafische en de camera (blijft dan op zwart) weergave geeft geen verandering nadat deze eenmaal is uit gevallen.

    Mijn eerste vermoeden was dat de camera defect was maar voordat ik een nieuwe wilde bestellen heb ik de spanning gemeten op de camera. Op de camera komt na het inschakelen van het contact 6,1 volt te staan wat naar mijn idee erg weinig is. Is er iemand die mij kan vertellen of dit wel on niet correct is en wat eventueel deze problemen kan veroorzaken?

  2. #2
    Remi66's Avatar
    Algemeen Auto Social
    Sinds
    06 2011
    Posts
    12.959
    Kudos
    460
    Auto
    Audi A3
    Land
    Land

    Standaard Re: Achteruitrijcamera doet het niet

    Is 6.1 volt ook als je hem in de achteruit schakelt/zet.


    Zou hem eens laten uitlezen.

    Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
    1e Audi A3 1.9 TDI 90 pk 1997- 2013
    2e Audi A3 2.0 TDI 150 pk 2013 - ? Hartog tuned.
    In bezit van originele Vagcom en VagCan Pro kabel
    ,
    regio Apeldoorn, remi4x at gmail.com

  3. #3

    Standaard Re: Achteruitrijcamera doet het niet

    Ja, zowel bij handmatig inschakelen als bij in zijn achteruit zetten is dit 6,1 volt. Naar mijn beredenering zou dit 12v moeten zijn maar weet ik niet zeker.

    Uitlezen wordt uiteraard de 2e optie, maar als iemand meer weet zou ik wellicht zelf iets kunnen hierin.

  4. #4
    Remi66's Avatar
    Algemeen Auto Social
    Sinds
    06 2011
    Posts
    12.959
    Kudos
    460
    Auto
    Audi A3
    Land
    Land

    Standaard Re: Achteruitrijcamera doet het niet

    Probeer anders met een andere draad 12 volt erop te zetten , en kijken wat het dan doet.

    Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
    1e Audi A3 1.9 TDI 90 pk 1997- 2013
    2e Audi A3 2.0 TDI 150 pk 2013 - ? Hartog tuned.
    In bezit van originele Vagcom en VagCan Pro kabel
    ,
    regio Apeldoorn, remi4x at gmail.com

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •