Heb mijn a8 3.7 uit 2003 met 270k op de teller nu een paar maanden in bezit. Inmiddels diff. vervangen, automaat laten flushen, verstoppingen van ontwatering opgelost. Eigenlijk beetje de standaard dingen. 😂

Alleen nu voelde ik al een tijd een trilling tijdens rijden. Vermoede eerst het diff. en andere aandrijving dingen. Maar waar ik nu achter kom is dat als ik gewoon stil sta en langzaam gas geef en het toerental op laten lopen de auto (motor) begint te trillen. Rond de 2000 is het het meest heftig. En tijdens het rijden voelt de auto rond dat toerental ook het meest trillerig. Ook bij stationair lijkt de auto wat onrustig te voelen, terwijl de toeren tal meter strak stil staat.

Als ik hem uitlees met een simpel OBD2 metertje krijg ik niks terug aan overslag ofzo. Als ik de motor hoor lopen, met de kap open, loopt ie als een naaimachine.

Ook al aangegeven bij de garage (geen merk garage) maar daar krijg ik eigenlijk niks van terug. Mijn gevoel zegt dat ze nooit De tijd nemen om echt effe te voelen en rijden, hem alleen effe uitlezen en dan zeggen, ja we kunnen niks vinden.

Rara wat zou het kunnen zijn? Bougies, boubines? Heb ook al dat spul in mn tank gegooid om ontstekingen te cleanen, enige resultaat is dat ie zuiniger loopt lijkt,....

Hoor graag jullie gedachten.

Dank alvast!