Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: Water in kuip audi a2

  1. #1

    Standaard Water in kuip audi a2

    Onder in de kuip van onze Audi a2 staat een grote hoeveelheid water. Het water loopt van voor naar achteren, lijkt het wel. Na alle regen van de afgelopen dagen zijn ook de matten doorweekt.
    Onlangs is, naar aanleiding van info op fora, door de garage de achterbumper verwijderd en zijn daar wat dopjes vervangen. Probleem niet opgelost. Het lijkt er nu op dat er het volgende aan de hand is:
    In de motorkap zit een rooster, daar komt water door naar binnen. Dit water komt terecht in een afvoerbak en die afvoerbak wordt geleegd door 2 pijpjes die naar onderen lopen. In die pijpjes zaten rubbertjes die de doorgang erg klein maakten. Die hebben we eruit gehaald. Hierdoor bleef namelijk water in de opvangbak staan en die liep over (soms zo voorin de auto in). Iemand ervaring hiermee? En hoe krijgen we de auto weer goed droog?

  2. #2

    Standaard Re: Water in kuip audi a2

    Had je de zoekfunctie al gebruik?

    Imho enige remedie is de vloermat er uit halen en goed laten drogen.

  3. #3

    Standaard Re: Water in kuip audi a2

    Tsja, dat zal inderdaad de enige remedie zijn. Ben wel benieuwd of het euvel nu echt is opgelost. Ik ben daarom ook wel benieuwd of er mensen zijn die dit probleem herkennen?

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •