Resultaten 1 tot 13 van de 13
    1. #1

      Standaard Standkachel foutcode

      Hallo,

      In module 18 van de standkachel heb ik onderstaande foutcode. Ik heb de getracht deze te wissen maar komt gelijk terug. Ik heb ook geprobeerd deze in kanaal 42 loste koppelen en dan een test uit te voeren en dan te wissen maar blijft terug komen. Wie herkent deze storing of zou de module echt defect zijn.




      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    2. #2
      henkkeumus's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      09 2018
      Leeftijd
      26
      Posts
      590
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A3 SB
      Land
      Land

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door sumarcity Bekijk Berichten
      Hallo,

      In module 18 van de standkachel heb ik onderstaande foutcode. Ik heb de getracht deze te wissen maar komt gelijk terug. Ik heb ook geprobeerd deze in kanaal 42 loste koppelen en dan een test uit te voeren en dan te wissen maar blijft terug komen. Wie herkent deze storing of zou de module echt defect zijn.




      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
      Accu keer loshalen en 5min wachten met terugplaatsen, probeer dat eerst is

      Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
      Audi A3 8P Sportsback 1.4TFSI 2011 Phantom Pearl Black | Audi A3 8P S-Line 1.6 TDI 2012 Dakota Grey | Audi A3 8P 1.6 FSI Sportsback 2005 Lava Grey | Audi A3 8L 1.6 2002 Silver
      VCDS 18.9.1 aanwezig | Regio Twene | henkkeumusaudi@gmail.com

    3. #3

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door henkkeumus Bekijk Berichten
      Accu keer loshalen en 5min wachten met terugplaatsen, probeer dat eerst is

      Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
      Waar zit dat ding in een A6 4G onder het vooruit of in de kofferbak onder de wielbak


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    4. #4
      henkkeumus's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      09 2018
      Leeftijd
      26
      Posts
      590
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A3 SB
      Land
      Land

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door sumarcity Bekijk Berichten
      Waar zit dat ding in een A6 4G onder het vooruit of in de kofferbak onder de wielbak


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
      Ik heb geen idee, nog nooit een A6 gehad maar ik gok onder de wielbak inderdaad.

      Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
      Audi A3 8P Sportsback 1.4TFSI 2011 Phantom Pearl Black | Audi A3 8P S-Line 1.6 TDI 2012 Dakota Grey | Audi A3 8P 1.6 FSI Sportsback 2005 Lava Grey | Audi A3 8L 1.6 2002 Silver
      VCDS 18.9.1 aanwezig | Regio Twene | henkkeumusaudi@gmail.com

    5. #5

      Algemeen Auto Social
      Sinds
      11 2018
      Leeftijd
      50
      Posts
      46
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A6
      Land
      Land

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Kofferbak idd


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk


    6. #6

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Er wordt een reparatieset verkocht voor die module.

    7. #7

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Raz0r Bekijk Berichten
      Er wordt een reparatieset verkocht voor die module.
      Waar kun je die krijgen?


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    8. Ad
    9. #8

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Dealer.. Bevat regelapparatuur en wat bekabeling. Kost zomaar 500 euro en ik kan je natuurlijk niets beloven.. In Duitsland goedkoper wellicht. Zou je kunnen opvragen bij ahw shop.

    10. #9

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Raz0r Bekijk Berichten
      Dealer.. Bevat regelapparatuur en wat bekabeling. Kost zomaar 500 euro en ik kan je natuurlijk niets beloven.. In Duitsland goedkoper wellicht. Zou je kunnen opvragen bij ahw shop.
      Heb je toevallig ook een onderdeel nr hiervan


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    11. #10

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door henkkeumus Bekijk Berichten
      Accu keer loshalen en 5min wachten met terugplaatsen, probeer dat eerst is

      Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
      Dit werkt niet 10 min eraf gehad storing nog steeds niet te resetten


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    12. #11

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door sumarcity Bekijk Berichten
      Heb je toevallig ook een onderdeel nr hiervan
      Modeljaar 2016 A6 Avant C7 3.0TDI hè? Dan is het volgens mij 4H0898919N 'reparatieset voor interieurvoorverwarming regelapparaat voor extra verwarming'.. Maar is best wat werk om dat te plaatsen en je moet 'm wel juist inleren. En nogmaals, ik kan je niets beloven.

    13. #12

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      @sumarcity Nog nieuws?

    14. #13

      Standaard Re: Standkachel foutcode

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Raz0r Bekijk Berichten
      @sumarcity Nog nieuws?
      Nee nog niks aan gedaan. Moet binnenkort naar de garage en zal het daar dan even bespreken wat te doen.


      Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    Forum Rechten

    • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
    • Je mag geen reacties plaatsen
    • Je mag geen bijlagen toevoegen
    • Je mag jouw berichten niet wijzigen
    •