Pagina 3 van 5 EersteEerste 12345 LaatsteLaatste
Resultaten 41 tot 60 van de 87

Onderwerp: Waarom rijd je in een Audi?

  1. #41
    Lee's Avatar
    Algemeen Auto Social
    Sinds
    10 2005
    Leeftijd
    42
    Posts
    6.178
    Kudos
    0
    Auto
    Audi A4
    Land
    Land

    Standaard

    Waarom ik een Audi rijd?
    Ik zou eigenlijk willen zeggen; Waarom niet?
    Het Audi-virus stak mij voor het eerst aan in de 80 van een collega van mij.
    Op dat moment was het eigenlijk al zeker: Ik wil ook een Audi!
    Het werd alleen maar erger vanaf dat punt.
    Een klasgenoot van mij had een A4 quattro, wat rijd dat heerlijk :-D
    Toen ben ik maar eens gaan rondkijken wat voor Audi ik wou.
    Al gauw kwam ik op de 80 1.8S uit.
    Na een tijdje zoeken had ik eindelijk een gevonden; mijn huidige 80.
    Ik was gelijk verliefd!
    Gauw de Mazda die ik toen reed de deur uit gedaan en genieten van mijn Audi.
    De collega die mij had aangestoken heeft ondertussen een A6 2.6
    Da's ook een heerlijke Audi om in te rijden.
    Voorlopig hou ik het lekker bij m'n 80, hij doet het prima en ik ben er nu een klein jaar later nog steeds even blij mee als in het begin... 8)


    Dus: Audi; Waarom niet?
    Ik zou het niet weten :-D

  2. #42

    Standaard

    Thuis groot geworden met VAG producten, Kevers, K70, Polo's, Golfjes, Passats etc. In 91 / 92 heb ik eens een 80 gehad als voorloop auto en later een A4 avant TDI als lease wagen gehad. Beviel allemaal prima.

    Ik was begin dit jaar opzoek naar een grote auto met een stevige motor die nog een tijdje mee kan. Het uiterlijk van een auto intereseert me niet zoveel, 't moet lekker zitten en rijden. Na wat zoeken en rondkijken naar Volvo 850's, Camry's en een verdwaalde XM liep ik tegen de 100 C4 aan. De deal was na een proefrit snel gemaakt en voila, een Audi op de oprit.
    A4 B5 2.6 V6, FL2 TD4 , P5B 3.5 V8

  3. #43
    miTchel's Avatar
    Algemeen Auto Social
    Sinds
    02 2006
    Leeftijd
    42
    Posts
    3.185
    Kudos
    2
    Auto
    Audi A4
    Land
    Land

    Standaard

    ik heb eerst een vw golf I cabrio gehad 86er met super strak wegligging
    daarna een opel tigra 1.6 16v maar toen liep de motor kapot (krukas
    lagers) ,toen gemaakt en meteen verkocht .
    in eerste instantie wou ik weer een tigra (klinkt zooo lekker met een green filter 8) )maar toen kwam m'n garage met een a4 2.6v6 quattro 1995 aan tjaa ...dat was ook wel mooi :-D nou een proef gemaakt ja toen was ik wel verkocht .
    bijna 4 jaar mee gereden.
    tja je wil eens wat anders en de nieuwe a4 2003 vond ik wel mooi.ik wou in eerste instantie wou ik een 1.8t.
    maar toen kon ik deze goedkoop kopen dus aan gezien ik een v6 was gewend stapje niet zo snel af :-D en dus ingeruild voor mijn huidige a4 2.4 .

    ............heerlijk elke keer als ik in de a4 stap 8)
    Audi A4 2.4 v6 '03 Nu ; Audi A4 1.8T limited S '14

  4. #44

    Standaard

    VOOR DE QUATTRO aandrijving............ :idea:
    RS for ‘Rennsport’ - ‘Motorsport’ in German

  5. #45

    Algemeen Auto Social
    Sinds
    09 2004
    Posts
    80
    Kudos
    0
    Auto
    Audi A4

    Standaard

    Heb toen ik jong was altijd snelle Peugeotjes gehad ( 205 1.9 GTI en 106 XSi) Om daarna helemaal mezelf te verliezen in een Golf cabrio Mk1.
    Helaas werd die gestolen en hebben we daarna een Golf cabrio Mk3 gekocht.
    Echter met een klein mensje achterin is open rijden geen optie ( vonden wij) en daarom een Audi A 4 gekocht wat zo goed beviel qua afwerking en styling en rijgenot dat toen we een 2e klein mensje erbij kregen we onze huidige A4 Avant hebben aangeschaft.
    En gelukkig ruim 3 jaar geleden ook een Golf cabrio MK1 er bij.
    Me wens op dit moment is een Audi A3 sportback maar dat zal wel altijd een wens blijven.Het sparen gaat met de euro een stuk minder en soms helemaal niet.Maar ik ben na 4, en een half jaar en na 55 duizend Km nog steeds dik tevreden en trots op onze Audi

    Robbie H
    Forever Cabrioot


  6. #46

    Standaard

    Audi... tja, toch het merk wat wat meer "auto" is denk ik. Mn ouders hebben wat Golfjes gehad en rijden nu Volvo. Had ik op zich ook wel gewild maarja, de kleinste Volvo is een S40 en die is voor mij te groot en te duur. Niks mis met de S40 hoor, idem een perfecte en mooie auto. Nooit geen storingen gehad met t beestje.

    Vanaf het moment dat de A3 geboren is ben ik er al weg van. Wou eerst een groene maar het werd een blauwe. Heb het zandkleurige interieur wat je eigenlijk nooit ziet, zeker niet icm Santoriniblauw. De een is er weg van, de ander vind het 3x niks. Ik ben er blij mee, vind het mooi

    Helaas zijn dr mensen die nu zeggen van ja, je bent 21, je rijdt nu al Audi... dat verdien je eigenlijk niet! Beetje jammer, heb er lang voor gespaard en ben er zuinig op, het arme beestje wordt nu wekelijks gewassen en dan kijken ze er zo tegenaan Mgoed, om er op terug te komen, het design en de kwaliteit van Audi ben ik goed over te spreken, mocht ik nog eens de kans krijgen dan komt er een nog een TT, een 80 cabrio, een A4 Avant en een A3 Sportsback 8)

    Ben iig geen Jappen fan, ik hou het wel bij een VAG of Volvo. Mocht het echt niet anders kunnen dan nog wel een BMW of Mercedes maar iets als een Kia of Deawoo komt er never nooit in hier. Grappig dat er zoveel van die zooi verkocht wordt. Ben benieuwd of die mensen na het inruilen over 3 jaar er nog eentje terugkopen... De buurman heeft een Kia gekocht. Nee, das wel erg plastic. Ik hou mn A3tje nog wel ff!

    Hoop iig dat ooit nog is zoiets op de oprit komt te staan, lijkt me ook wel wat!
    Je bent tevreden met wat je hebt totdat je iets beters kunt krijgen.

  7. #47
    herrB4fahrer's Avatar
    Algemeen Auto Social
    Sinds
    04 2006
    Leeftijd
    39
    Posts
    1.287
    Kudos
    0
    Auto
    Audi A4
    Land
    Land

    Standaard

    ik heb mijn eerste (en huidige) audi niet zelf gekocht of gekozen, maar was zeker enthousiast over het feit dat er 1 kwam. ik wordt altijd een beetje fan van de auto waarmee ik rij, maar bij mijn audi ging het dan verder. als ik mij B4 vergelijk met zijn toenmalige concurenten (dan denk ik vooral aan BMW E36 en MB 190) dan is dat gewoon de degelijkste wagen dat er is. Het is een duitse tank, heel robust en duurzaam. Je ziet ni veel 80'ers dat uit mekaar vallen.
    Toen ik dan met sommige nieuwere wagens ging testrijden, vond ik de meeste minder dan mijn oude audi. Wij hebben thuis een BMW compact van 2003, zelfs vrij goed uitgerust (tegen over mijn "platte" B4) en toch vind ik die wagen veel onaangenamer (dashboard op je schoot, goedkope plastieke deurklinken, onhandige deuren).
    Toen mocht ik rijden met een A6 1.9 tdi 170pk (ABT chip) full opt. en ik was voor de eerste keer echt onder den indruk in een andere auto. Alles was op de juiste plaats en in de juiste vorm. ik zat als een koning op een troon. Toen ik dan in 2004 op het autosalon zowat alle wagens ging uitzitten, was het alweer een audi die indruk op mij maakte: een A4 S-line. Toen werd,en is nog altijd,dat mijn droomwagen.
    De dingen die mij aanspreken in het merk buiten het"thuis"gevoel en de graad van afwerking en degelijkheid zijn: GEWELDIGE vernellingsbakken en het juiste imago.
    Ik denk dat iedereen met mij akkoord gaat als ik zeg dat er in de jaren 90 geen betaalbare autos waren met deftige versnellingsbak, die zo licht en zo precies was als 1 van audi 80/100. nu nog trouwens!
    en merk imago? wel BMW en MB hebben altijd een beetje het imago gehad van een penisverlenging. Audi was altijd zo een beetje een luxe vw. Een wagen die functioneel,comfortabel en vooral oersterk moest zijn. De belangrijke zaken dus!
    "You've got to have the Vorsprung in order to be in front"

    2012 Audi A4 Avant 2.0tdi 136pk

  8. Ad
  9. #48

    Standaard

    buiten het feit da audi gewoon moderner oogende auto's maakt dan zn concurenten BMW en Mercedes Heb ik de TT gekocht omdat dit verruit de mooiste sportwagen was uit zn prijsklasse,neem daar het quattro systeem bij en je hebt voor mij een quasi perfecte wagen,daarom ben ik overgeschakeld op audi.Of het in de toekomst audi gaat blijven hangt vooral af hoe de TT me bevalt qua degelijkheid en betrouwbaarheid :roll:
    Tot nu toe heb ik al ontdekt dat de VAG garage echt verschrikkelijk duur is tegenover mn vroegere opel garage
    voor de looks moet ik het al zeker nie laten want vind echt waar (en zeg dit niet omdat ik zelf audi rijdt) dat audi verruit de mooiste wagens heeft in mijn prijsklasse ( dikke A3 , A4 ) Reken daar nog eens quattro systeem bij,goede afwerking (tegenover mn opel's van merk ik een zééér duidelijk verschil) en het statuut van zo'n wagen met vier ringen,en dan denk ik dat mn volgende ook audi wordt 8)

  10. #49

    Standaard

    Tja ik had geen geld voor een Volkswagen



    Nee ik ben een fan in hart en nieren.






    Ga volgende keer wel eens kijken naar een BMW 5-touring (sorry mannen)

    Basco
    Ahh gekken moeten er ook zijn niet dan..........

  11. #50

    Algemeen Auto Social
    Sinds
    04 2005
    Posts
    685
    Kudos
    0
    Auto
    Audi Coupe
    Land
    Land

    Standaard

    Omdat Audi's topwagens zijn, maar die dat niet zo uitschreeuwen. Audi's kunnen zich op zijn minst meten aan BMW en Mercedes, maar hebben een ingetoger karakter. Een soort van "Ik kan bijna alles, maar niemand hoeft dat aan me te zien"-gevoel.

    Héél eerlijk gezegd vind ik dat de laatste jaren alleen wel steeds minder worden. Die grote Bugatti-grille, de agressieve koplampen en de enorme wielen die de modellen tegenwoordig meekrijgen neigt mij teveel naar "Kijk mij eens dik zijn". Persoonlijk hou ik daar niet zo van.

    Geef mij maar de ingetogener uitstraling van bijvoorbeeld een S6 plus Avant van het 100/A6-model: "gewoon" een gezinsstation, niks spectaculairs aan te zien, maar met een BEUL van een V8-motor voorin. Da's het toppunt van understatement. Dat is waar Audi goed in is en daarom kies ik Audi!
    "Ik weet het zeker! ...., denk ik"

  12. #51

    Standaard

    Erg leuk om al die verhalen te lezen van de AF'ers.
    RS2 RS-blau - 315 HP
    RS2 Zwart - 315 HP
    Sport Quattro, 1005 HP
    www.highoctane.nl

  13. #52

    Standaard

    Ik ben altijd al Fan geweest van duitse auto's vooral kwaliteit en afwerking staan bij mij hoog in het vaandel. desalniettemin is de vormgeving natuurlijk erg belangrijk de lijnen van mijn huidge auto spreken mij dan ook erg aan. aangezien ik vrij lang ben (2.00M) en in de meeste zakjappanertjes niet kan zitten gaat de keuze van een auto als snel naar de VAG groep. de aanschaf kan dan wel wat duurder zijn maar je krijgt er een hoop voor terug
    Werken is heilig, dus raak het niet aan....

  14. #53

    Standaard

    Is al eens zo'n topicje geweest, meen ik.....
    Kan ff niet vinden.

    Mijn vader vond een audi 100 machtig mooi...Ik ook. De 100 is er helaas nooit gekomen... En hoe ik in een Audi (80) kwam staat wellicht binnenkort in het AACN-blad!

    (tekst is een beetje veel achteraf om te plaatsen...Pffffff)
    Audi 80 1.8 S (1988) Audi 80 1.6 CC (1985) Audi Coupé 2.3 E (1989) Audi 80 1.8 S (1986) Audi 80 1.6 SC (1984) Jensen Healey 2.0 (1975) Audi 80 1.6 CL (1983)
    Triumph Spitfire 4 MKII (1966) Audi 80 1.6 SC (1984) http://franxmits.jouwweb.nl/

  15. #54

    Standaard

    Frank


    Een mooi verhaal

    (ik krijg bijna tranen in mijn ogen!


    Dat noem ik nu AUDI liefde.


    Basco
    Ahh gekken moeten er ook zijn niet dan..........

  16. #55

    Standaard

    Hahaha, of je hebt het nog net kunnen lezen, of youre kidding me.
    Ik heb het maar weggehaald... was een beetje 'muchos textos'......
    Audi 80 1.8 S (1988) Audi 80 1.6 CC (1985) Audi Coupé 2.3 E (1989) Audi 80 1.8 S (1986) Audi 80 1.6 SC (1984) Jensen Healey 2.0 (1975) Audi 80 1.6 CL (1983)
    Triumph Spitfire 4 MKII (1966) Audi 80 1.6 SC (1984) http://franxmits.jouwweb.nl/

  17. #56

    Standaard

    Nee ik heb het echt nog net kunnen lezen.

    in 1994 gekocht en je Lancer F ingerolen.

    Basco
    Ahh gekken moeten er ook zijn niet dan..........

  18. #57

    Standaard

    zo was ie ja! :-D
    Audi 80 1.8 S (1988) Audi 80 1.6 CC (1985) Audi Coupé 2.3 E (1989) Audi 80 1.8 S (1986) Audi 80 1.6 SC (1984) Jensen Healey 2.0 (1975) Audi 80 1.6 CL (1983)
    Triumph Spitfire 4 MKII (1966) Audi 80 1.6 SC (1984) http://franxmits.jouwweb.nl/

  19. #58

    Standaard

    Ben ook fan van Audi vanwege het ingetogenere karakter, degelijkheid en super afwerkingen. Ik heb dan ook al verschillende Audi's gehad.

    Ben overigens ook fan van BMW (ik heb ook nog een 535i).
    Het rijgedrag van BMW is altijd al subliem geweest, super gewichtsverdeling en wegligging, hier kunnen weinig auto's aan tippen.

    Kortom beide merken vind ik geweldig, vind alleen Audi's net iets chiquer!

  20. #59

    Standaard

    Pics van die 535i?

    Plaats ze ff in een ander topic...
    Audiwereld.nl: Uw retrofitspecialist

    Led upgrades | Grilles | Chiptuning | MMI retrofit | Cruise control | S-line / S / RS ombouw | Facelift upgrades| Bluetooth | DAB(+) | PDC | Camera upgrades | Schade reparatie | Velgen | VCDS

  21. #60

    Standaard

    OK, zal ze vanavond/weekend wel even maken.

Pagina 3 van 5 EersteEerste 12345 LaatsteLaatste

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •