Ziet er goed uit,Volgende week ribeeye proberen.
Afdrukvoorbeeld
Bijlage 255599
b8 stoel gemaakt en kijken of ik de stoelverwarming en het lampje onder de stoel aan krijgt voor in de winter.
Rookoven. ✌😎Bijlage 255914
Kom je ook nog naar de poetsmeeting.
Dan kunnen we daar een oordeel overgeven. [emoji6]
Verstuurd vanaf mijn SM-T830 met Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fdf53057fb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8dec4513dc.jpg
De Picanha is inmiddels mooi op 55c [emoji14]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Voorgaren (slow) tot op 45/48, rusten +/- 10 min, afvlammen tot kerntemperatuur van 55+
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2ffefff4d9.jpg
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Ik doe picanha tegenwoordig aan het spit, nog lekkerder.....als dat al kan.
Blijft heerlijk stukje vlees
Dat lijkt me ook een heerlijke optie
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Van de beroemde site www.bbq-nl.com heb ik de hele start naar low and slow gemaakt.
Echt prima om de fijne kneepjes te leren.
Noskos is echt eerlijk en open hoe het allemaal zou moeten.
Mega veel boeken lezen en vandaar uit onstaat je eigen style.
Ook 3 seizoenen aan wedstrijd bbq-en gedaan maar daar moet je wel met goede vrienden
samenwerken, en dat was duidelijk niet het geval in mijn team.
Dus gestopt omdat het wel leuk moet blijven
Vooral dat laatste
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
BeenhammetjeBijlage 256840
Zal ik mij ook weer eens melden?
Ben recentelijk verhuisd, dus eigenlijk weer van scratch af aan beginnen met het hele BBQ avontuur; De buitenkeuken en overkapping van de plaatjes eerder in dit topic, zijn namelijk niet meeverhuisd.
Buitenkeuken had zijn dienst gedaan en heeft een waardig afscheid genoten in de tuinhaard :lol: En een overkapping verhuis je niet zomaar natuurlijk.
En daar sta je dan in je nieuwe huis .. geen overkapping en geen buitenkeuken meer ... :doubt: ... da's toch wel even afkicken!
Al wel een paar keer de smoker aan gehad en ook de BBQ, maar da's toch wel behelpen zonder keuken, zeker als je dat al bijna 7 jaar gewend bent...
De tuin heeft wel de potentie in ieder geval:
Bijlage 257745
Links van de schuur komt uiteindelijk een flinke overkapping met dicht dak en een paar lichtkoepeltjes erin. Maar dat is wel lange termijn planning, want ook in huis is er nog genoeg te doen.
Maar uiteraard wil ik tot die tijd wel BBQ'en. Daarom dus dit weekend maar eens even "geinvesteerd", want ik hield het niet langer. 2e hands tafel op marktplaats gescoord en meteen de weber erin gehangen. Het is nog een kleine start, maar het begin is er!
Bijlage 257746