Resultaten 1 tot 9 van de 9
    1. #1

      Algemeen Auto Social
      Sinds
      01 2019
      Leeftijd
      63
      Posts
      3
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A6
      Land
      Land

      Standaard Systeem herkent geen 130 km borden

      Sinds kort rijd ik een mooie 3.0 TFSI Avant MY2012 met snelheidsborden herkenning (de rest zie ie sowieso niet). Over het algemeen gaat dat goed, maarrrr bij schemerlicht herkent het systeem de snelheidsborden helemaal niet (fis blijft zwart) of niet juist. Bovendien worden de 130 km borden altijd weergegeven als 120 km. Ervaring en oplossing, iemand?

      Mijn dank is groot, verpletterend zelfs (maar niet dodelijk)

    2. #2

      Algemeen Auto Social
      Sinds
      08 2018
      Leeftijd
      56
      Posts
      107
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A6

      Standaard Re: Systeem herkent geen 130 km borden

      Dat idee had ik bij de mijne ook, dacht eerst dat het aan mijn ogen lag. Maar ik heb er dus ook ‘last’ van.
      Laatst gewijzigd door AndreA6; 29-04-19 om 09:28.

    3. #3

      Standaard Re: Systeem herkent geen 130 km borden

      In Nederland werkt het niet al te best inderdaad... Gelukkig maar, want ik zie ook vaak genoeg 80 staan omdat het einde alle verboden bord ontbreekt. Nieuwste navigatie installeren scheelt ook al voor wat betreft de weergave.

    4. #4
      Audiforum Adverteerder RS6 Black Panther's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      03 2010
      Leeftijd
      37
      Posts
      3.436
      Kudos
      22
      Auto
      Audi RS6
      Land
      Land

      Standaard Re: Systeem herkent geen 130 km borden

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bloempie Bekijk Berichten
      Sinds kort rijd ik een mooie 3.0 TFSI Avant MY2012 met snelheidsborden herkenning (de rest zie ie sowieso niet). Over het algemeen gaat dat goed, maarrrr bij schemerlicht herkent het systeem de snelheidsborden helemaal niet (fis blijft zwart) of niet juist. Bovendien worden de 130 km borden altijd weergegeven als 120 km. Ervaring en oplossing, iemand?

      Mijn dank is groot, verpletterend zelfs (maar niet dodelijk)
      Navi update verbeterd dit een stukje (wordt niet perfect). Daarmee worden ook de variable snelheidslimieten toegevoegd.
      Als je een update hiervan wilt mail me dan maar even.
      @AndreA6 als jij ook interesse hebt let me know.
      Laatst gewijzigd door RS6 Black Panther; 29-04-19 om 12:56.
      Audi RS6 4G FL Avant quattro 4.0 V8 TFSI Dynamic Plus | JD Stage 2 (735pk/920nm) |
      VAGcoding.NL / .BE (Professional VCP/VCDS codings & retrofitprojects) Nederland & België --> https://www.vagcoding.nl/ <-- |


    5. #5

      Algemeen Auto Social
      Sinds
      08 2018
      Leeftijd
      56
      Posts
      107
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A6

      Standaard Re: Systeem herkent geen 130 km borden

      Nou heb ik onlangs van Rainesh een complete update 2019 voor mijn navi gehad, dus ik zou de laatste stand van zaken moeten hebben lijkt mij.


    6. #6
      Audiforum Adverteerder RS6 Black Panther's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      03 2010
      Leeftijd
      37
      Posts
      3.436
      Kudos
      22
      Auto
      Audi RS6
      Land
      Land

      Standaard Re: Systeem herkent geen 130 km borden

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door AndreA6 Bekijk Berichten
      Nou heb ik onlangs van Rainesh een complete update 2019 voor mijn navi gehad, dus ik zou de laatste stand van zaken moeten hebben lijkt mij.
      Dan ben je idd bij. Beter dan dit gaat het dan helaas niet worden in Nederland. In Duitsland werkt dit systeem wel zo goed als perfect. Borden daar zijn anders van vormgeving.
      Audi RS6 4G FL Avant quattro 4.0 V8 TFSI Dynamic Plus | JD Stage 2 (735pk/920nm) |
      VAGcoding.NL / .BE (Professional VCP/VCDS codings & retrofitprojects) Nederland & België --> https://www.vagcoding.nl/ <-- |


    7. #7

      Algemeen Auto Social
      Sinds
      01 2019
      Leeftijd
      63
      Posts
      3
      Kudos
      0
      Auto
      Audi A6
      Land
      Land

      Standaard Re: Systeem herkent geen 130 km borden

      Ik heb ook de laatste software, zowel firmware als kaartupdate. Inmiddels naar onze oosterburen geweest. Daar worden inderdaad de 130 borden goed herkend. Het viel me op dat de borden met een extra zilverkleurig randje (buiten de rode rand) niet herkend worden, ook de 120km borden met een tijdslimiet. In het donker wordt dat randje veel zichtbaarder. De A8 van Carpe Diem zijn vader ziet ze wel. RS6 Black Panther heeft waarschijnlijk gelijk wat de uitvoering van de borden betreft.

    8. Ad
    9. #8
      A3165's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      11 2003
      Posts
      1.745
      Kudos
      2
      Auto
      Audi A6 Allroad

      Standaard Re: Systeem herkent geen 130 km borden

      Kom net uit Frankrijk en had daar geen problemen met 130 borden herkennen.

    10. #9
      Audiforum Adverteerder RS6 Black Panther's Avatar
      Algemeen Auto Social
      Sinds
      03 2010
      Leeftijd
      37
      Posts
      3.436
      Kudos
      22
      Auto
      Audi RS6
      Land
      Land

      Standaard Re: Systeem herkent geen 130 km borden

      Citaat Oorspronkelijk geplaatst door A3165 Bekijk Berichten
      Kom net uit Frankrijk en had daar geen problemen met 130 borden herkennen.
      Dan zullen de Franse borden vergelijkbaar zijn met de Duitse kwa vormgeving.


      -----------------------------------------------
      Voor codings en retrofit projecten kijk op www.vagcoding.nl
      Audi RS6 4G FL Avant quattro 4.0 V8 TFSI Dynamic Plus | JD Stage 2 (735pk/920nm) |
      VAGcoding.NL / .BE (Professional VCP/VCDS codings & retrofitprojects) Nederland & België --> https://www.vagcoding.nl/ <-- |


    Forum Rechten

    • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
    • Je mag geen reacties plaatsen
    • Je mag geen bijlagen toevoegen
    • Je mag jouw berichten niet wijzigen
    •