Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
Resultaten 21 tot 22 van de 22

Onderwerp: Stoelverwarming bestuurderskant defect

 1. #21

  Algemeen Auto Social
  Sinds
  12 2022
  Leeftijd
  20
  Posts
  19
  Kudos
  0
  Auto
  Audi TT
  Land
  Land

  Standaard Re: Stoelverwarming bestuurderskant defect

  Bruin is een massadraad en zwart/geel is voeding. Dan moet je daar inderdaad op meten. Onbelast meten! De groene stekker moet dus losgekoppeld zijn. Als dan de multimeter helemaal uitslaat, (OL van overload) dan is het verwarmingsmatje kapot. Krijg je een weerstand in beeld(weet zo niet wat die hoort te zijn, misschien kan iemand anders hier bij helpen) zal het matje nog intact zijn.

  Heb je ook al gemeten of er überhaupt spanning aankomt onder de stoel?

  Mijn stoelverwarming doet het inmiddels weer. Bij mijne was enkel de schakelaar/relais stuk. €15 verder en ik heb weer warme billetjes

 2. #22

  Algemeen Auto Social
  Sinds
  10 2022
  Leeftijd
  55
  Posts
  6
  Kudos
  0
  Auto
  Audi TT

  Standaard Re: Stoelverwarming bestuurderskant defect

  Nee, heb dit gemeten op een losse stoel. Dus inderdaad onbelast. De analoge multimeter gaat dan, met de instelling op Ohm met de naald volledig naar rechts. Zelfde als ik de twee pennen tegen elkaar aan houd. Volgens mij geeft dit dan aan dat het circuit niet onderbroken is. Maakt voor de gekregen stoelen overigens niet uit, want die gaan er niet in vanwege andere kleur en patroon (oud model) en de matjes zitten dus verlijmd op het schuimrubber.

  De stoel in de auto zelf nog niets op doorgemeten. Binnenkort maar eens demonteren en het circuit doormeten en op de inkomende stekker kijken of er powerrrr op staat.

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •